Tuesday, March 20, 2012

Sesi Pembelajaran Qeysha

video
bukan main payah nak ambil video Qsha ni... slalu aku suruh, cepat jer dier tunjuk tapi bila ader camera rakam dier jadi malas.. malu malu kucing gamak nye.....ini jer la hasil yang ado...eheheheh

Selamat Pengantin Baru Kema

ok lepas jer balik dari Izwah tunang terus la menuju ke Sungai Koyan Sepupu aku kawen pulak Pagi tu mmg kelam kelibut la dengan nak siapkan budak kecik tu lagi dengan aku lagi tapi semuanya under control.. hihihihi.. selamat menghadiri semua undangan Anyway Selamat pengantin Baru Nurul Akma aka Kema sepupu yang sebaya dengan aku Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat tapi serius malang pic pengantin perempuan n laki tak ado.. memasing bz kan.. aku pn datang lambat..
Aksi Qsha jer yang lebey Qsha with sepupunya kakak Airiss
Kene dukung ngan ayah coz tak reti dok diam