Thursday, June 21, 2012

3 hari yg awesome!

Lame aku tak meng'update' blog kan
actually aku berkursus 3 hari ni
hari ni baru start keje
Kali ni kursus mmg superb seronok...
tak cam kursus biasa la..
yg balik balik denga ceramah...

Pengisian kursus ni mmg mantap
aku suke giler
kalo da cukup 7 hari kursus pn aku nak masuk gak bole?

first day warming up dulu dengar ceramah
n same gak on 3rd day..
tapi setiap slot ceramah adalah seronok sebab peserta sumer sporting2
tak der la terkongkong aku menunggu abih ceramah tu...
asik tergelak gelak jer...
Hari kedua paling best sebab dapat g berkhidmat utk negara
aceeewwaahh......
k la 2nd day tu adalah program Khidmat masyarakat (CSR)
kitorang menolong rumah anak yatim....
next entry aku citer sal kunjungan kitorang kat anak yatim ni eh....

Yeah... berjaya kursus 3 hari...
one more day nak cukup 7 hari g....cayok cayokkk

4 comments:

BetiZaini said...

boleh aku nak blagak skit tak kat sini??yeayy..aku dah cukup 7 hari..hihi..siap lebih 1hari lagi..lallala..(ntah ape2 nk blagak kt cni)hahah

aimi ibrahim said...

Beti Zaini...
huik leh jadi calon apc tu bet..wahahahah...pas ni ko stay je jaga opis jangan kusus tau..kahkahkah (gelak superjahat)

::Nora Maney:: said...

ko 7 hari je wei..kementerian aku buat sampai 10 hari kursus wajib okeh..

nak cukupkan 7hari pun seksa..apetah lagi 10hari..seb baik aku da beres..

aimi ibrahim said...

NOra Maney
bia betik 10 hari...advance kementerian ko eh... aku nak pegi 3 hari ni pn payah.. kursus + kene wat keje jugak!