Friday, June 1, 2012

Check up Qsha 1 tahun 8 bulan

Hari Khamis semalam half day 
sebab nak hantar Qsha g check up
aku pn tak paham kenape check up time umur 1 tahun 8 bulan...
patut terus 2 tahun nnt jer...
nurse tu suke tengok muke aku banyak kali kot ~~ haakktui!
so check up kali ni hanya timbang berat n tinggi
serta dapat free ubat cacing..muhahahhaha habis la ko Qsha

lagi 2 bulan kene g lagi..tuk check 2 tahun
yang tak best nyer kene tukar klinik Presint 9
sebab area umah aku KK Persint 9 yang cover
so Klinik kat Presint 3 ni tak cover area tu..=(
umah aku Presint 15 tau
Ni aku nak cakap =
( hoitt lagi jauh perjalanan dari rumah aku la weiii) tension aku!
apesal ko tak bagi jer klinik kat bangi tuh!
next check up terpakse la aku meredah berpuluh trafik light nak ke Presint 9 tu
Nasib baik lagi 2 kali check up jer...
Bila umur qsha 2 tahun n 4 tahun...
tak koser aku nak ulang alik g klinik
TAPI kalo rezeki terexcident camno? muhahahh terpakse jugak!


Sekian, tu sajer luahan yang terlalu mengikut emosi.

3 comments:

feerairish said...

mmg peliks betul klinik putrajaya ni..sy pun gi klinik kt P3 tp diorg ckp next time gi P9..What?? ade plak klinik main cover2 presint plak..dh P9 tu ramai sesgt..parking tak pyh ceta la...nk tggu check up utk baby pun smpi 1 jam setgh! hampes!

aimi ibrahim said...

feerairish
ha betul kan.. main cover cover pulak.. kesian kita ni harap p3 yang terdekat, tapi kene transfer p9 pulak... lagi nyusahkan.. seb baik tak dok kl, kalo tak tiap kali cekup kene ulang alik kl la camtu...huhuh

feerairish said...

kalo dok kl...hrmmmm...azab la kite...