Wednesday, October 3, 2012

2nd Birthday Qeysha

humaaihhh.. lame jer rase tak update post
ni pn malas sebenarnya tapi paksa gak menaip..
kalau tak sampai ke susah cerita ni basi...

alkisah yang nak dicerita sal anak dara sorang ni la
21 September haritu 2nd birthday qeysha
so mmg plan nak sambut..
buat majlis dia pn sekali rumah terbuka, ngam ngam hari last syawal...
taun lepas pn buat camni gak sambut birthday sekali dengan rumah terbuka
untung jugak lahir dekat dekat raya.. boleh sekali gus. jimat kos...hihihihih

as usual biar gambar bercerita

Majlis start jam 3.00ptg. so jam 1.30ptg siap da semua makanan terhidang.  Menu minum petang je ada bihun goreng, nasi impit kuah kacang, pulut kuning, ketupat palas, rendang daging, karipap, otak2 goreng, agar-agar, tempura nuget, tembikai, rojak buah n bubur pulut hitam.... alhamdulillah semua habis =)

 Tetamu terawal sampai =)

 sebelum majlis birthday girl ni bad mood pulak

 gambar bad mood versi 2

 Permulaan majlis buat bacaan doa selamat serta salawat

 BFF siti ecah n partner nye... yang apit qsha tu mia n mama nye. mia kawan qsha kat rumah pengasuh.

 candid family kak ecah, kak wani

 anak anak sonok dok main belon kat luar.. mmg huru hara dengan suara diorang menjerit... tapi syok, baru raye suasa party



 ni la rupenyer birthday cake qsha tahun ni =) Banana Choc

 Acara potong kek. tapi qsha malu malu time ni

 sopan jer potong kek ngan kakak oni

 tapi bila time aku n dier pegang pisau, dia tunjuk perangai mula nak merampas pisau tu dari aku... adoiii.. ni gamba da buat muke tak puas ati lateww....

 Birthday Gurl Qeysha Nur Erdina

 another group yg sudi datang

  family kak ida n mustaqim

 3 orang jambu air yang perasan tan... aku jd photographer.. yang tak der marni (blk kg), yaty (jd babysitter) n aien (buat kenduri aqiqah baby dia)

 ko tengok gaya big bos relax... sabo je la aku tengok.. ni time semua tetamu da balik... abih semua kepenatan

esoknya baru bukak hadiah.. sampai masuk kepala tu tengok hadiah.. ko ader?   muahahhahahah


Alhamdulillah majlis sambutan hari jadi qsha n rumah terbuka tahun ni berjaya jugak di buat... walaupun penat coz taun ni banyak masak sendiri. kalo taun lepas aku tiup belon ajer..ahahhaha semua catering..
apa pn terima kasih kpd tetamu yang sudi datang n 'menyumbang' tuk qsha...  buat mak, adik beradik n akak ipar jugak tq sesangat sebab tolong masak =) jasa kalian dikenang...

Happy 2nd birthday Qeysha Nur Erdina.. jadilah manusia beriman dan berguna kelak.  Ibu tak mampu nak bagi benda benda mewah.. kasih sayang ibu n ayah yang mampu kami berikan...=)

3 comments:

Sue Echan said...

AIMI KO DOK KUARTERS FASA BRAPE? YG DKAT TROWONG KER?

a.d.a.M.i.a said...

Hepi belated birthday qsha (",)

aimi ibrahim said...

Sue Echan...
eh tak der terowong pn... aku dok kat presint 15 dekat roundbout tu...

a.d.a.m.i.a
Tq 4 the wish =)