Thursday, December 27, 2012

Tindik Telinga

Disebabkan 12-14 Disember ritu pengasuh qsha cuti,
aku la yang kene jadi house wife tuk hari tu..
heaven cuti dok rumah, bangun lambat...
best nyer best nyer....!

Tapi penat pulak melayan kerenah qsha ni
sket sket nak ke taman, sket sket ajak aku main ball..
maybe dia bosan dok terperuk dalam rumah jer....
dia sebab dua dua bosan yang amat
penat aku memerah otak nak buat ape..
ting! haa kau tetibe nak bawak qsha g alamanda la
tak penah aku bawak dier sorang sorang
selalu hubby aku ader..
kalo aku n qsha, ni la pertama kalinya..

takut takut qsha masa masuk alamanda ni.. mungkin sebab ayah dier takder kot

tujuan aku g alamanda nak tindik telinga si qsha ni
memula g tomei, lelaki cina tu kater tak buat budak kecik sgt,
g habib tak wat, g wan aper tah nama kedai emas lagi satu tu
 pn tak buat tindik telinga
frust giler aku...
jalan jap satu alamanda then balik dengan hampa...

disebab kan terlampu hampa, terus msg hubby cakap malam ni nak g tindik gak telinga qsha
cari la mana-mana...
mak nyer da tak sabar nak tengok qsha pakai subang...

At last menuju pulak kami 3 beranak kat warta, bangi
Pegi poh kong, sales girl tu cakap boleh buat
qsha 1st 1st tu pelik
tapi bila kena sembur ngan spray kebas tu
da stat meronta.. cam cam gaya aku peluk bagi senang
tapi dia mengalah juga bila aku peluk tangan die
(cam gaya nak cucuk baby tu)
hubby aku pegang kepala dier...

selalu budak tindik serentak kan
tapi anak ibu hebat sangat ...
tindik telinga kanan then kiri
time nak tembak tu tak nangis
da siap baru nangis
nasib baik aku siap siap bawak umpan gule gule..
dier bukak mulut nak nangis jer zaaappp aku sumbat gula2
terus senyap!

tarraa  anak ibu da jadi gegurl cantik

 pakai subang kaler biru gitu kale pink tarak...me still like!





2 comments:

♥z@z@♥ said...

wahhhh...qsha dah jadik girl..hehe..aku takut lg nk bg iman tindik..dia nanges kuat sgt..haha

aimi ibrahim said...

aku nekad jer weh... biasa la pompuan sanggup sakit sebab nak cantik..kihkihkih..