Thursday, March 29, 2012

Cermin Mata Baru

Aku pakai spek mata start tahun 2008
time study dulu la rabun aku makin menjadi-jadi
tapi tak pakai spek lagi
da keje nak bawak kete baru pakai
sebab aku mmg tak nampak kalo pandangan yg jauh

Koleksi spek aku dari tahun 2008
setahun satu koleksi... jenuh kene tuka tiap tiap tahun tau.. setahun je tambah power, da la tiap tiap tahun berganda dua powernyer.. makin tebal cermin tu.. sedey aku. patut la tengok tv tak nampak subtitle kalo bukak spek. dulu boleh!

 ni spek baru tahun 2012.  beli tu of coz dapat free spray cuci cermin tu

Spek mata aku tahun ni sumpah murah..
aku pn terkejut
memang berbaloi baloi la
owner kedai dier pn sangat la baik
bukan aku nak promote
tapi harga dier wat aku ternganga
sepanjang aku beli spek mata
aku rase harga yang aku dapat ni
kalo kat kedai lain dapat bingkai jer kot.
INI SERIUS ahahahhahaha 
bingkai sahaja selalu RM300+ kan
tapi kedai ni bingkai harga sekali cermin siap pasang tahan calar =RM280
kalo pasang yang transmition tu jadi RM350
KORANG PERCAYA TAK...hiihiihihi mengada terlebey aku..

Tahun lepas pn aku beli complete spek mata= bingkai+cermin+tahan calar+transmition =RM800+
Tahun ni leh jadi RM350
Ke harga die mmg makin lama makin murah
tu aku tak tau la...
tapi aku sangat gembira sebab duit aku save....muahahhahahaahh
arini start pakai spek mata baru..
sangat ringan uollss... (cer lelame mst rase berat balik idung aku)hihihi
aku tak reti nak pakai contact lens sebab aku suke garu mata...=(

kalo nak servey kedai ni alamat die. lupa nak snap pic depan kedai die ritu...
Ala tertinggal.. lupe nak g tau... aku tempah ari Selasa, hari Rabu da siap
SIAP SEHARI je...lagi aku suke!!
Sekian,
tatatititutu

6 comments:

Anonymous said...

bangi utama shopping complex kt pkns ke warta mi?

aimi ibrahim said...

dekat warta tingkat 3.... dekat ngan kedai alat muzik tu

Anonymous said...

ok tq:)

Ummi Iman said...

biasalah buat org2 mcm kita yg rabun ni.. ;) skrg quality tak macam dulu.. tak tahan.. kalau sebab power kenalah tukar selalu. thx tambah rakan ya!

aimi ibrahim said...

Ummie Iman
itu la..tiap tahun da tambah maintanance tuk mata.. ape nak wat satu nikmat da kene tarik..sekarang makin tak tahan ye? mungkin kot sebab kawan saya spek jatuh terus cermin terserpih

YUYUE MELISSA said...

jumpe jugak akhirnyaaaaaa..tp betul kan ok? sy bru lg kt ukm..tgh cri kedai yg ok..