Friday, March 16, 2012

Hot Air Baloon, Putrajaya

Sonok nyer tengok belon besor besor ni
da tua bangka pn 'peraaak'
kalo budak budak lagi la excited kan..
arini masuk hari ke 2 belon belon ni naik
dan akan berakhir ahad ni 18/3/12
lokasi kat presint 2, Putrajaya...

Tapi tak berkesempatan pn nak close up
tengok dari depan opis ajer.. ekekek
tak kan nak ngulor time keje lak kan

owh weekend pn tak dapat g sebab blik kampung
banyak jemputan nasi minyak
hoyeaaa!! kenyang la minggu ni
tengok je la gamba belon besor yang sempat snap pagi ni
fresh from oven uollss








Tahun ni ader beberapa belon baru jugak
yang aku perasan
ada bentuk kek, bentuk cam sim card, penguin,
pastu ader bentuk empat segi tak tau ape bender..
ader dua tau satu kaler biru (ku pikirkan tong dram)
satu kale kuning yang beso (ku pikirkan sponge bob)
tp bukan tau! mmg aku tak tau la ape bender, tapi empat segi..
ahahhahahah.... bole?

Wasalam
tatatitituttu

6 comments:

AfiZzieL said...

hahaha aku dah request kat tunang aku blikan kek tu utk besday nanti..hihihi pastu die ckp nie kek carik gado..hahahaha

afizziel said...

aku dah request tunang kek cam nie mse besday nanti.. pastu die ckp nie kek carik gado..

cinda said...

thanx jengah my blog..i follow u back...

aimi ibrahim said...

afizziel,
eheheh tu la ko, suke cari gado...nak gak kek beso gitu.. dulang hantaran pn tak muat n belum tentu umah ko pn same..ahahahah

cinda,
Tq.salam perkenalan jugak =)

HarLisz said...

ala yg kek tu rasa macam nak makan je..yummy

aimi ibrahim said...

HarLisz : comel kan!