Monday, June 11, 2012

Layan Final Mentor dapat Dessert Free!

Tak boleh blah tajuk cam iklan plak!
ade aku kesah? hihihihihi
Tak der la excited maner pn nak tengok mentor
bukan tahap fanatik pn...
tengok tuk habis kan masa n menghibur hati...alalallala..~~

Okla Puteri Caroline menang
walaupun kalau dia nyanyi mulut dier sangat besar terbukak
tu trademark dier kot...
aku lagi suke die dari zatul...
zatul aku kureng tak tau sebab ape atititude dier kot aku cam tak berkenan....
tapi suara dier mmg leh tahan... sori la zatul aku wat statement ikhlas ni...
anas pn ok jugak sebenar nyer.. tapi kesian dier time final sakit tekak melampau
cam seksa tengok dia nyanyi, pakse suara keluar
ish kalo aku tu dan menangis da perit tekak wooo...

Tengah syok syok tengok mentor, hp en.sya aku bunyi...
owh nombor fauzi aka jiran tepon...
ingat ader emergency ke aper kan, cecepat bg msg tanye kenapa
rhupernya nak bagi ini.......














BUBUR KACANG + DURIAN

wah murah rezeki kami malam tu....
so layan mentor sambil makan dessert ni...
SHEDAP! meletup rase die.. pandai epah masak eh...
tq fauzi n epah for d delivery....=)

3 comments:

a.d.a.M.i.a said...

rezeki tuRuN daRi laNgiT naMaNya nie (",)

mimie.. said...

cedapnyeee...terliur dah ni taw hihi

aimi ibrahim said...

a.d.a.M.ia
ahahahahah... masyallah masyallah...

mimie..
uiks mmg sedap mimie... terliur tu kene masak nnt...huhuhuhu