Friday, August 10, 2012

Iftar Geng Jambu Air

Khamis semalam geng jambu buar gathering lagi
hoyeeeee
tapi sedihnyer still tak complete 7 orang anggota
this time aien takdok..
takper la nak wat cam ner...

So proceed kitorang berenam jer la
tapi tetap hapening...
setaun 2-3 kali jumper jer..
walaupun duduk memasing kat putrajaya jer...
muahhahahahahahah

Yaty yang choose tempat
kali ni kami serbu Padi House...
Not Bad makanan kat sane...
deko dier pn mmg superb, cantik!
next time kiter g lagi ye...
ntah ape g nak tulis, tak der idea, layan gambo jer la eh...

 Entrance Padi House


 Qsha yang kelaparan aku rase


 Dia yang pilih menu... ( korang percaya tak? )
hihihihi mmg tak pn.. eksen lebey


 wit auntie kucai n uncle ustaz


 qsha wit ibu


 mmg kompom budak ni kelaparan..


 ahli ahli jemaah makan


 pic lepas da bosan duduk kat meja, abih satu restaurant die jajah


 hah ambik ko siap berguling baring bagai


 suke giler bila nampak kolam.. ader fish!


 aku rase ikan ikan tu bengang dgn kehadiran qsha.. mengacau ketenteraman diorang.. skit lagi nak terjun jer budak ni


Cashier jambu air... nasib badan kucai....ekekkekeek.. mulai hari ni kucai di lantik sebagai bendahari kelab

Owh nnt raya sape yang nak wat rumah terbuka??
huhuhuhu..
cant wait nak menjoyah lagi.!

2 comments:

::Nora Maney:: said...

of cos la ko amy..ikin da buat..anis & aien pulak pegnen..so ko la..hehehehe

lgpun ko yang kawen dulu kan? so ikut turn la..ececeh...

aimi ibrahim said...

babe taun lepas kan aku pn da buat rumah terbuka yew... ko jangan wat wat lupe eh...muahahhahah...