Monday, August 27, 2012

Malam Raya 2012

Aku n family dapat balik Raub sehari sebelum raya
sedey kan... semua da sunyi aku baru dapat balik kg..
semua gara-gara en sya aku keje lagi sabtu.. tapi half day jer la..
Gerak lepas Zuhur, trafik pn lancar jer..
tak sampai 2 jam da sampai Raub.....

Sampai2 terus singgah bazar cari gulai aserung
malang nyer aserung mak cik yang sedap tu da sold out
nasib ader pengganti penawar duka.. dapat aserung kat kedai lain

Bukak puasa jer dengar berita esok nak raya
kuar la segala bagai bunga api, tak meriah raya tak der bunga api kan
aku temankan qsha main jer.. zaman aku da berlalu...

 Qsha ketakutan dengan bunyi mercun roket


 Da warming up sket baru berani nak main bunga api..


 such a brave kid kan.. da besar anak ibu =)

 last kemuncak bakar mercun 25 das ni.. this is must for malam raya kami.....

Tahun ni  kurang meriah sket sebab Along, De n Angah tak der di malam raya....
taun depan turn aku pulak tak der main bunga api kat sini....
Sekian...

1 comment:

::Nora Maney:: said...

amboi bukan main lagi main mercun ye..hehehehe..

aku balik raub raya kedua..ingat nak g beraya umah ko..tapi kredit takde..asyik terlupa nak topup je..umah ko pun aku tak ingat wei..

eh ble nak buat open house? :P