Thursday, May 24, 2012

Permulaan Yang Tak Berapa Nak Best

awal-awal pagi da terbangun lambat.. kul 6.50pg ko baru bangun
adess... da mengelabah g mandi, nak siapkan qsha
tapi still kuar rumah on time kul 7.20pg...cer korang banyangkan kepantasan aku tu..hihihi

Selalu nak g rumah pengasuh qsha parking kat lobi je, sampai2, ok ada kereta lain kat situ parking
so aku pn masuk la jugak sebab leh muat 2 keta
tapi ada pompuan tengah menunggu, aku tanye ala ala gaya bahasa miming mulut
(ada kete nak masuk ke?) then dier angguk
aku pn beredar la cari parking lain...
dalam nak keluar tu, cipi kete aku g himpit kete yang sediada tgh parking tu
langgar bumper depan jela
nasib baek ko sket je.. cam tak luak la kan...
lega aku di situ, en sya aku nampak, pastu mara mara aku
cakap aku tak tengok cermin ke keadaan belakang?
yea! mmg aku tak tengok sebab bajet muat..
muahahhahahaha
ni semua kalut punya pasal!~

jumpa tuan empunya kete, bagi tau telanggar
(tapi belum habis cakap die kater tak per) fuuhh lega lagi di situ =)
harap harap die tak mara kat aku dalam ati..hihih
tapi check tadi tak der ape pn yang terguris kat bumper dier....
So pengajaran jugak kat aku hari ni..
careless betul aku ni!

Sekian, tu je nak cerita.

2 comments:

::Nora Maney:: said...

aku boleh bayangkan betapa kelam kabutnya ko my..hihihihihi..

aimi ibrahim said...

Nora Maney
tapi sampai opis maintain..ekekek.cam tak der aper yang berlaku..eceh