Tuesday, July 10, 2012

Makan Berger Bakar

Lepas je check qsha kat hospital an nur jumaat tu
terlalu lak kat jalan nak ke soho bangi nie
time ni tetiba teringin nak makan berger bakar
serius aku tak penah try lagi berger bakar
yang orang lain dok cakap sedap tu....

Seb baek time order tu mmg tak der orang
so tunggu dalam lebih kurang 20 minit baru berger siap bakar
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... berkat menunggu inilah hasilnyer


 
 Hah ni la berger siap tuk di ngaapp
aku amik pakej berger+chesee+bacon
sumer total RM10.50

Rase dier so so jer la...
aku pn tak tau real berger bakar yang diorang cakap best tu best mcm mane
cume yang ni aku rase kureng sket jer...
cam daging dier keras n tak der juice pn....
mungkin lidah aku yang tawar time tu kot...

Next time nak rase berger bakar kaw kaw tu pulak la
yang diorang kater sedap macam berger kat chilis tu..
Bile la next time aku tu ehhhh....
ermmmmmmmmmm..

Sekian.

4 comments:

lovely said...

akk pun dah cuba buger bakar ni. tp akak gi yg area sri kembangan. biasa jew rasa dia.. tak lah sedap mana pun..bolehla...

aimi ibrahim said...

Lovely
kan.. agaknye yang kaw kaw tu baru sedap kot..hihihi.. cam tak sanggup lak nk tunggu beratur

BetiZaini said...

weh..dorang kate yg pioneer bege bakar ni kat wangsa maju tu..aku dari dulu teringin nak rase..tp mikirkan org kate sampai amik nombor nak beli tu jiwe tak brape nak sanggup..ko g la try..hehe..

aimi ibrahim said...

BetiZaini
ish teman pn tak sanggup nak beratur beli beger tu weh.. telan air liur jer le... haram laki aku nak tolong beratur utk isteri tercinta ni.ahahah